Chambre Rouge

Chambre Rouge

Chambre Rouge is voorzien van een tweepersoonsbed, een nachtkastje en een ruime kleerkast. Het bed is van uitstekende kwaliteit en uitgerust met een comfortabele matras, een degelijk hoofdkussen en een kwalitatief dekbed. De bedden zijn bij aankomst steeds opgemaakt, zodat de vakantie onmiddellijk van start kan gaan! 

Slaapkamer voor twee volwassen personen.

Reserveer hier
Chambre de Nuit

Chambre de Nuit

Chambre de Nuit is voorzien van een tweepersoonsbed, nachtkastjes en ruime kleerkasten. Het bed is van uitstekende kwaliteit en uitgerust met een comfortabele matras, een degelijk hoofdkussen en een kwalitatief dekbed. De bedden zijn bij aankomst steeds opgemaakt, zodat de vakantie onmiddellijk kan starten! 

Slaapkamer voor 2 volwassen personen met zicht op de tuin.

Reserveer hier
Chambre Nature

Chambre Nature

Chambre Nature is voorzien van twee éénpersoonsbedden, nachtkastjes en een ruime kleerkast. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit en uitgerust met een comfortabele matras, een degelijk hoofdkussen en een kwalitatief dekbed. De bedden zijn bij aankomst steeds opgemaakt, zodat de vakantie onmiddellijk van start kan gaan! 

Slaapkamer voor 2 volwassen personen of kinderen met zicht op de tuin.

Reserveer hier
Chambre Enjouée

Chambre Enjouée

Chambre Enjouée is voorzien van een stapelbed, kinderbedje, tafelnachtkastje, en een ruime kleerkast. De bedden zijn van uitstekende kwaliteit en uitgerust met een comfortabele matras, een degelijk hoofdkussen en een kwalitatief dekbed. De bedden zijn bij aankomst steeds opgemaakt, zodat de vakantie onmiddellijk van start kan gaan! 

Slaapkamer voor 2 of 3 kinderen met zicht op het terras en de jacuzzi.

Reserveer hier