Het bezoeken waard

Het bezoeken waard

Met de ‘Lourdes Pass’ kunt u de verschillende bezienswaardigheden van de stad tegen een gereduceerde prijs ontdekken. Laat u rondrijden door de ‘Petit Train’ en bezoek het Wax Museum, het Lourdes Museum of ‘le Petit Lourdes’. De ‘Petit Train’ brengt u gratis van het ene museum naar het ander. Met het ‘Bon Plan Famille’ krijgt het tweede kind gratis toegang tot de musea.

Het ‘Pass 2L’ biedt u de gelegenheid om het kasteel en de ‘Pic du Jer’ te bezoeken. Het kasteel is een onoverwonnen burcht die als monument en museum van Frankrijk geklasseerd staat. Ontdek er de botanische tuin en het museum van de Pyreneeën… en vergeet niet te genieten van de prachtige vergezichten.

De Pic du Jer is een berg die over de stad uitkijkt. De kabelbaan brengt u in enkele minuten naar de top die op 1000 meter ligt. Een botanisch pad leidt u naar de sterrenwacht. Vandaar heeft u een uitzicht van 360° over Lourdes en de machtige Pyreneese bergen, zoals Vignemale, Pic du Midi de Bigorre, de Montaigu en nog zoveel meer.

TERUG